Medlemmer av Tjøme golfklubb

Det innkalles til ekstraordinært årsmøte i Tjøme golfklubb søndag 14. februar 2021 kl 14:00.
Innkalling er vedlagt, sammen med styrets redegjørelse for forslaget det skal stemmes over.

På grunn av Covid 19 situasjonen blir møtet holdt som et digitalt Zoom møte over internett.

For å kunne registrere stemmeberettigede deltagere ber vi alle som ønsker å delta å logge seg inn i golfbox, og melde seg på via klubbturneringer 2021, velge ekstraordinært årsmøte Tjøme golfklubb 14.2.2021, og melde seg på online. Påmeldte vil få tilsendt en link til Zoom møte noen dager før årsmøtet via mail. De som deltar vil kunne stemme over forslaget ved “chat boks” funksjonen, og kan stille styret spørsmål de ønsker svar på. Det er også mulig å stille spørsmål ved å be om ordet under seansen.

Det er også mulig å avgi din stemme, om du ikke kan delta på Zoom møtet, ved å fylle inn vedlagte stemmeskjema og sende det pr post eller pr mail. Din stemme må være administrasjonen i hende 2 dager før årsmøtet.

På vegne av styret i Tjøme golfklubb

Ove Salvesen
Administrasjonen
Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Tjøme Golfklubb søndag 14. februar 2021
Redegjørelse fra styret om forslag til vedtak på ekstraordinær generalforsamling
Stemmeskjema til ekstraordinært årsmøte i Tjøme golfklubb søndag 14. februar 2021

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.