Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Klisjéen i overskriften er denne gang helt nødvendig. Våre flotte medlemmer har nemlig vært ute og representert Tjøme i Lag-NM for seniorer i helgen, med både leie og gode resultater!

Herrene, ved Morten Wold, Firoz Rasooli, Ole Engstrøm og Thormod Delbekk, var uheldige med flere ting: De spilte på Hakadal, som rett og slett druknet i regn i helgen. Så ille var det, at arrangøren var nødt til å kansellere lørdagens runde. Hvilket ble dramatisk for Tjøme:

Runden de spilte på lørdag var nemlig så god at hadde den vært tellende ville de trolig ikke rykket ned!

Søndagen (hvor det fortsatt var såpass vått at hullet var fylt til randen med vann på alle greenene) ble tyngre, og dermed skal neste års mesterskap spilles i 3. divisjon for Tjømes del.

Takk for innsatsen gentlemen, det må ha vært en påkjenning i helgen! 🙂

Damene, ved Anne Wold, Anne Helmer, Nina Bjurhult og Gina Gisholt, hadde en helt motsatt opplevelse: To dager før avreise til Bjaavann i Kristiansand ble det meldt om 100(!) millimeter nedbør i løpet av helgen. Det frister lite å begi seg ut på en fire timers kjøretur bare for å (høyst sannsynlig) få beskjed om at det hele er avlyst! -Og så viser det seg at det “bare” kommer noen skurer på lørdag, og at det var helt supert på søndagen.

Nå var hverken vær eller våt bane noen utfordring for våre, de spilte nemlig best av alle damene der nede og rykket opp til 2. divisjon! (De slo det neste laget på listen med 27 slag!)

Vi applauderer og gratulerer! (Og regner med at herrene ordner biffen og rykker opp igjen neste år, slik at alle kan spille på samme sted deretter! :))

Resultater Lag-NM Senior Herrer
Resultater Lag-NM Senior Damer

 

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

2 kommentarer

  1. Kathrin Engan Eckhoff Kathrin Engan Eckhoff på 20. august 2019 kl 07:35

    Godt jobbet av både herrer og damer!👍

  2. Anne Marie Indseth Anne Marie Indseth på 20. august 2019 kl 08:29

    Bra jobba av alle.

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen