Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Casper med ny banerekord!

En julimorgen i 2017 hadde Arne Bjørn Hansen en av sine store golfopplevelser. Han spilte nemlig Morgenfuglen, og gikk i ball med Casper Bjurhult Kennedy, som spilte en aldeles fabelaktig golfrunde. En front på 33 og en back på 31 gjorde at Arne Bjørn var nærmest religiøs i sin beskrivelse av golfen han hadde vært vitne til den dagen.

Vel, i dag var det min tur til å få oppleve dette. Hør bare hvordan Casper spilte:

Hull 1: Driver to meter kort av greenen. En liten chip og tap-in birdie. (-1)

Hull 2: En drive over skogen, som lander midt i fairway. Hybrid fra ca 215 meter som lander kort inn på greenen. Toputt for birdie. (-2)

Hull3: Jern og inn på green. Tap-in birdie. (-3)

Hull 4: Drive over “øya” på venstresiden. Jern mellom trærne som ender til høyre for greenen. En liten chip, og tap-in birdie. (-4)

Hull 5: Et femmerjern midt i fairway. Innspillet lander ca 5 meter oppe til venstre for hullet. Toputt for par. (-4)

Hull 6: Utslaget går kort på greenen. Toputt for par. (-4)

Hull 7: Drive ca 20 meter kort av greenen. En liten chip, og tap-in birdie. (-5)

Hull 8: Drive mellom trærne etter “øya” til høyre. Andreslaget går i bunkeren, men han redder par med en strøken up & down. (-5)

Hull 9: Utslaget lander til venstre på greenen, men flagget står til høyre. Toputt for par. (-5)

31 (fem under) ved runding!

Hull 10: Driven blir tatt av østavinden, og lander i roughen til høyre. En pitch til et par meter fra pinnen, og toputt for par. (-5)

Hull 11: Driver til i roughen ved siden av 150-pinnen. Klarer ikke å hooke andreslaget nok, og lander til høyre på greenen. Treputt for par. (-5)

Hull 12: Utslaget går opp i skogen til venstre på hull to/11. En mesterlig pitch gjør at han får en tap-in birdie! (-6)

Hull 13: Driver over volden i fairway. Innspillet fra ca 130 meter lander kort på greenen, og han toputter for birdie. (-7)

Hull 14: Jern midt i fairway, fint innspill, og setter en tremeter for birdie. (-8)

Hull 15: Flagget står kort, og Caspers utslag lander akkurat kort av greenen. Setter putten fra utsiden for birdie.  (-9)

Hull 16: En kjempehøy 3-wood blir tatt av østavinden, og lander i roughen til venstre, under noen trær. Innspillet stopper i roughen. Chipper til ca tre meter fra pinnen, men bommer parputten. Rundens bogey…  (-8)

Hull 17: En MONSTERDRIVE over skogen til venstre, som lander akkurat kort av den nyrestaurerte bunkeren foran greenen. Chipen derfra kommer opp litt kort, og han toputter for par.  (-8)

Hull 18: Flagget står nede høyre, og Casper lander kort av pinnen. Setter birdieputten.  (-9)

32 (fire under) på back, og 63 slag totalt!

Det var utrolig morsomt å være med på! Godt jobba Casper, isen din var vel fortjent! 😀

Om Erol Robert Haagenrud

Tidligere sportslig leder og tidligere styremedlem i Tjøme Golfklubb. Gjorde i tillegg så godt han kunne med nettsiden du ser på nå. Driver teeoff.no på fritiden, hvilket gjør at det brått ikke er så mye tid til golf lenger. Klarer allikevel å klemme inn et par runder i løpet av sesongen...

1 kommentar

1. Roar Heggelund på 26. juli 2021 kl 19:48

Utrolig morsomt med ny rekord Casper. Gleder meg til fortsettelsen.
    Takk til Erol som tok oss så levende gjennom runden 👍😉