Bli med på Juniorgruppas CRAZY GOLF – Søndag 4. oktober! Vi gjentar suksessen fra ifjor, og håper igjen på god oppslutning fra dere voksne.

– En turnering som passer for alle mellom 0 og 100 år.

Juniorgruppa har gleden av å invitere alle klubbens medlemmer til en ny utgave av CRAZY golf turnering. Her skal det spilles golf med mange morsomme overraskelser, på juniorenes premisser.
Vi skal bare ha det gøy.

Det finnes ingen grenser for hva vi kan finne på. Dette blir turneringen der juniorgruppa lager reglene, og dere stiller som gode forbilder for barna.

Vi gleder oss til å arrangere dette, så meld dere på!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.