Hopp til innhold
Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Vi har reservert 20 plasser til denne langhelgen, med mye golf på en fantastisk links bane og hyggelig sosial omgang i trygge og flotte omgivelser. Det er inkludert opphold i flotte villaer på banen, ubegrenset golf på 18 hulls mesterskaps banen og 6 x par 3 hulls banen, transfer flyplass, halv pensjon, fri range, håndtrolley , og Martin vil gi instruksjon under banespill.

Vi trenger å vite raskt om du er interessert i å være med.  Gi oss beskjed på mail (se invitasjonen)!
Vi har lagt opp til at hver enkelt booker flybillett t/r med Ryan air fra Sandefjord Torp til Gdansk, med nedreise fredag 18. september og hjemreise mandag 21. september, men er behjelpelig til å booke flybillett om noen er usikre. Vi gir beskjed til hver enkelt når man kan booke flybillett,  når vi vet om det er nok interesse for å gjennomføre turen.

Vedlagt invitasjon med mer beskrivelse av turen og innholdet:
Invitasjon Sand Valley september uten fly 2020

Her kan du lese mer om Sand Valley, som er kåret inn blant top 100 golf resorter i fast land Europa https://sandvalley.pl/en/

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1 kommentar

  1. Jody Woolgar Kristiansen Jody Woolgar Kristiansen på 27. juli 2020 kl 19:19

    Ohhh

Legg igjen en kommentar

Scroll til toppen