Responsen etter at vi sendte ut en mail til våre medlemmer med oppfordring om et frivillig bidrag til et fond for fornying av vår maskinpark, har vært upåklagelig. Nå er det allerede kommet inn nærmere kr 40.000,-.

Vi oppfordrer flere til å følge opp. Tilbud på fornying av grunnstammen er forhandlet frem, vi trenger kr 500.000,- i egenkapital, og vi nærmer oss målet, men ikke helt der enda.
Banemannskapet takker og bukker, og det hersker ingen tvil om at dette vil bidra til at vi vil få en enda bedre bane i årene som kommer!
Maskin fond Tjøme golfklubb

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.