Ballmaskinen
Ballmaskinens motor gikk “åt skogen” her i forrige uke, etter nærmere 10 års tjeneste. Vi har fått ny fra Tyskland, og den er nå installert, alt virker som det skal. Nå kan man bruke bank kort eller ballkort for å ta ut baller.

Betaling med Vipps
Vi har gått over på et nytt system kalt Tidy Pay, grunnet at Vipps go ikke lenger kunne brukes. Tidy Pay skal brukes i Kafe driften, for betaling av Kafe varer når Kafeen åpner for full drift, betaling av turnerings avgifter, og betaling av green fee. man scanner QR kode på oppslag utenfor proshop, eller på tee 1 for betaling. Vi ber alle om å melde sin ankomst i proshop før start!
Det er fullt mulig å betale i proshop for disse tjenestene også (bortsett fra Kafe varer når Kafeen åpner). Inntil videre selger vi Kafe varer fra proshop (Kathrins nydelige vafler, Petters utvidede utvalg av baquetter, nytraktet kaffe, sjokolade, brus mm) I helgene nå frem mot sommeren vil vi vurdere å åpne kafeen med utvidet utvalg av mat. Følg med!

Banen
Når det gjelder nye maskiner ventes de inn i løpet av april. Vi gleder oss!. Banen er nå åpen fra klokken 09:00. Vi slipper opp start tider fra morgenen av så snart temperaturen tillater dette. Det er dessverre ikke mulig å leie golfbil inntil videre. Vi har fremdeles noen matte utslag, det er sommergreener, men veksten i green gresset er lav enda, så hastigheten på greenene er redusert. Det er inntil videre ballplassering på hele spillefeltet (utenom greener) med en køllelengde, for å spare banen for oppslått torv. Bunker raker er ikke satt ut, man kan plassere ballen i bunkeren.
Husk å reparere nedslagsmerker, ditt eget og andre som du måtte finne.

Oblater til medlemstag
Vi har besluttet at vi ikke lenger trykker opp Oblater til medlemstaggen. Golf box systemet gir oss den kontrollen vi ønsker, og vi sparer utgifter og arbeid ved å droppe dette. Erfaringen viser at ca 40 % ikke henter sin oblat uansett.

Vi ønsker alle en god opplevelse og velkommen til ny sesong!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.