Vi kan endelig åpne banen igjen. Vi må følge lokale og nasjonale retningslinjer i forhold til Korona restriksjoner, som at det skal holdes god avstand under spill, flagget skal ikke tas ut av koppen, og bunker raker skal ikke brukes. Det tas værforbehold, og derfor åpnes det ikke for booking av start tider før fra kl 10 inntil videre. Gjestespill er tillatt. Driving range er åpen med samme restriksjoner. Vi ber alle om å utvise forsiktighet i klubbhusområdet og på banen.
Velkommen til ny sesong!

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.