Proshop: 33 39 19 07   |    Kontor: 33 39 15 10   |    Kafé: 904 79 527   |   Logg inn Golfbox   |   Klikk her for priser.

Aksjonærfordeler 2021

Det skal lønne seg å være aksjonær!

I år gir vi deg 1 greenfeebillett, samt en rekke andre fordeler

Kom innom proshop og fortell betjeningen at du er aksjonær eller at du leier en aksje med spillerett. Listen ligger klar. Oppgi ditt navn, og straks foreligger 1 greenfeebillett. Ta med en venn, og vis frem vår nydelige parkbane!

Fribilletten er gyldige for året 2021.

Ta med dine venner/familie til reduserte priser

Når du møter og spiller på samme flight/ball eller venneturnering, spiller dine venner/familie til reduserte greenfee priser. 9 hull kr 200, 18 hull kr 300, gjeldende hele sesongen 2021.

Som aksjonær eller leier av aksje med spillerett, får du 10 bøtter på drivingrangen ladet på ballkort (ballkortet koster kr 50,- i leie).

Aksjonærers barn spiller til en hyggelig pris

Det har de senere år vært etterspurt et medlemskap for barn av aksjonærer, i perioden fra barna er ferdig med studiene, til de selv overtar eller kjøper en aksje.

Medlemskapet gis under følgende forutsetninger:

• Man må være barn av aksjonær
  • Maksimalt ett medlemskap per aksje
  • Alder begrenses oppad til 40 år

Medlemskapet er priset til kr 3.650,- i 2021, alt inklusive, og med spillerett hele året. Denne fordelen gjelder ikke for leietager av aksje.

For familier med flere spillende barn kan det være lønnsomt å anskaffe flere aksjer.

Om Ove Salvesen

Ove er daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.