Det ble annonsert at vi skulle trekke ut 20 medlemmer som betalte sin kontingent til forfall. De vinner hver seg 1 dusin Callaway supersoft golfballer.

Følgende ble trukket ut:

Didrik Leikvang, Ulf Motzfeldt, Jan Willy Abrahamsen, Anne B Francke, Hanna Rolstad Borg, Morten Helge Hefte, Knut Ole Myrberg, Tor Løstegård, Irja Anette Bjerke Torkildsen, Erik Amble, Märtha Susann Kielland, Tron Olav Johannessen, Anne Margrethe Sæbø, Edith Astrup Svartveit, Øyvind Aas, Anders Krogholm, Petter Andreas Ringnes, Solveig Marthinsen, Hilde Granly og Håkon Bartnes.

Vi gratulerer!

Ballene kan hentes på kontoret ved anledning, men da Ove sitter i karantene grunnet utenlands reise må det skje etter 29. mars.

Om Ove Salvesen

Ove jobber nå i administrasjonen som vikar for daglig leder, og har et hjerte som virkelig banker for golfen. Når han ikke er engasjert i klubben vår bruker han tiden på å flytte ivrige golfere til sydligere strøk, gjennom Golf Travels.

1. Jody Woolgar Kristiansen Jody Woolgar Kristiansen på 27. mars 2020 kl 15:53

Artig med små gleder! 😀

2. Hilde Granly Hilde Granly på 27. mars 2020 kl 20:11

Jippi 😍, nå mangler det bare en bane å spille på 🏌️‍♀️, men det kommer jo 😅